Blogger Widgets

Cloud Atlas ( Altyazı )




19. yüz yılın ortalarında pasifik okyanusu geçmek için yola çıkmış ama bunu zoraki yapmakta olan bir gezgin, Belçika’nın varoşlarında yaşayan ve iki savaş arasında kalmış doğru düzgün geçimini sağlayamayan ama yetenekli bir bestekar, Kaliforniyada yaşamakta olan iyiliksever ve isyankar gazeteci, Mafya ile sorunları olan cebinde 5 kuruş parası kalmamış bir yayıncı olan Timothy Cavendish, Tüm dna ile oynanmış ve genetiği değiştirilmiş hücresinde ölümü bekleyen bir hükümet ajanı ve bugüne kadar geliştirdiğimiz ve ortaya koyduğumuz bilim ve yaşam tarzımızın çöküşüne tanıklık etmiş olan ve ilkel kabilelerin insanlığa nasıl hükmedeceğine şahit olacak Zachry..
Bulut atlas anlatıcıları geçmiş yaşanmışlıkların arasında birbirilerinin sesini duyar gibi oluyor ve buna kayıtsız kalmayıp bir yerlerde kaderleri değişiyor.Filmde geçmiş ,gelecek ,şimdi ve herşey birbiri ile ilintili durumda..
Lana ve Andy Wachowski kardeşlerin Alman yönetmen Tom Tykwer ile ortaklaşa yazıp yönettiği film ; David Mitchell’in romanından uyarlanmış insanı farklı dünyalara götüren sürükleyici bir yapım.. İnception(Başlangıç) filmine benzer ilk izlemede biraz karışık gelebilen kendini bir kaç kere izletmek isteyen yapımlardan birisi.İyi seyirler..


2012


Begendiysen, Paylas.. :

Yorum Gönder

 
Online Dizi - Film 2013
toplist, site ekle Kral Oyun