Blogger Widgets

Hobbit ( Türkçe Dublaj )




Uzun zamandır merakla beklenen Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey filmi tolkien’in Yüzüklerin efendisi kitaplarının ilham kaynağı olarak görülmektedir. Bu kitaptan sonra diğer kitaplar yazılmaya başlanmıştır.
Yönetmen koltuğunda diğer serilerdede olduğu gibi Peter Jackson’u görmekteyiz. Yine bizi orta dünyanın derinliklerine doğru yolculuğa çıkarıyor. Hobbit seri film olarak çekilmeye başlanmıştır ve üç filmin ilki olan bu filmde Bilbo Baggins’in gençlik yıllarına , yüzüğü bulmadan önceki zamana götürmektedir.
Shire’de huzurlu şekilde günleri geçirmekte olan her zamanki gibi aksi Bilbo Baggins’ın kapısı ansızın çalar ve karşında Gandalfı bulur ve ilk tanışmaları orda olacaktır. Cücelerin hükmettiği görkemli krallık Ejderha Erebor tarafından istila edilir ve topraklarından sürülür. Efsanevi savaşçı Thorin on üç kişilik cüce savaşçı grubun lideridir. Ve tek amaçları vardır ellerinden alınan toprakları geri alabilmek..Bu serüvende Bilbo Baggins’e nasıl görevler düştüğünü hep beraber izleyip göreceğiz.Karşılarında amansız düşmanları ; orklar , goblinler, warglar , dev örümcekler ve büyücüler vardır.İşleri hiçte kolay olmayacaktır.
Önceki serilerdede oynamış olan Ian McKellen, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood, Orlando Bloom ve Andy Serkis gibi isimler bu filmdede karşımıza farklı şekillerde çıkacaktır.Soluksuz bir macera bizleri bekliyor.


2012


Begendiysen, Paylas.. :

Yorum Gönder

 
Online Dizi - Film 2013
toplist, site ekle Kral Oyun